3425438757500209
top of page

Ouder - kind draaiworkshop

wegens corona alles  geannuleerd

initiatie potten draaien

in Rumst
info

Leuke activiteit in de herfstvakantie :  samen met je kind (of kleinkind) (of nichtje, petekind,....) een les pottendraaien!

Elke deelnemer heeft een draaischijf en je kan onder begeleiding een potje draaien vertrekkend van een bolletje klei. Er is plaats voor max 5 duo's.

Omdat het best moeilijk is richt de workshop zich op kinderen van 10 tot 16 jaar die samen met een volwassene komen. Je schrijft in per duo waarvan minstens 1 persoon +18 jaar is.

Je mag véél oefenen en véél kommetjes draaien als dat goed lukt.

In de prijs is de afwerking van 1 kommetje per deelnemer inbegrepen. Het wordt dan voor jullie verder afgewerkt en 2x gebakken zodat het later foodproof is.

Na een half uurtje uitleg heb je 2 uur tijd om aan de slag te gaan ! Het laatste halfuur ruimt iedereen samen het atelier op.

Je brengt per deelnemer een grote badhanddoek mee en draagt een schort. Vanaf 12 jaar is  het dragen van een mondmasker verplicht.

 

 

 

waar
De les gaat door in de atelier van Markt1 te Rumst
wegens corona brengt ieder een mondmasker mee (om te dragen op momenten dat we de social distance niet kunnen garanderen) en een aantal extra handdoeken (die je strikt persoonlijk gebruikt)
bottom of page