3425438757500209
top of page

 Workshop pottendraaien

organiseer je eigen groep/privé workshop

vanaf 8 personen kan u een workshop voor uw eigen groep boeken

in Rumst

initiatie potten draaien

info

Leuke activiteit met je eigen privégroep: een initiatieles pottendraaien! Deze activiteit is ideaal als teambuilding, vrijgezellefeestje of workshop met vrienden.

Elke deelnemer heeft een draaischijf en je kan onder begeleiding een potje draaien vertrekkend van een bolletje klei.

Er is plaats voor max 11 deelnemers. (indien er meer deelnemers zijn kan niet elke deelnemer de volledige les aan de drdaaischijf werken).

Je mag véél oefenen en véél kommetjes draaien als dat goed lukt.

In de prijs is de afwerking van 1 kommetje per deelnemer inbegrepen. Je kiest je beste resultaat dat ik voor jou verder afwerk, bak op 1000°C en daarna glazuur en bak op 1240°C. De groep kiest een "kleurtje" van de beschikbare glazuren. Enkele weken na de workshop kan je het resultaat komen ophalen.

Na een half uurtje uitleg heb je 2 uur tijd om aan de slag te gaan ! Het laatste halfuur ruimt iedereen samen het atelier op.

Je brengt per deelnemer een grote badhanddoek mee en draagt een schort. Vanaf 12 jaar is  het dragen van een mondmasker verplicht.

Vul de contactpagina in bij interesse of specifieke vragen, data, uur en andere details in overleg af te spreken.

prijs
65 euro per persoon
gebruik van materiaal, klei, koffie thee en water + start met een glaasje wijn voor elke deelnemer
duur : ongeveer 3 uur, intro met wijn, demonstratie, 2 uur zelf draaien en half uurtje opruimen van je eigen draaischijf

 

 

waar
De les gaat door in het atelier van Markt1 te Rumst
wegens corona brengt ieder een mondmasker mee (om te dragen op momenten dat we de social distance niet kunnen garanderen) en een aantal extra handdoeken (die je strikt persoonlijk gebruikt)
bottom of page